Motivarea Angajatilor

» Publicat în Consultanta

Tinerii din ziua de azi au asteptari mari de la viitorii lor angajatori. Ei isi doresc, nici mai mult, nici mai putin, decat un loc de munca stimulant care sa le ofere satisfactie profesionala in procent de 100%. Conducerea oricarei companii care isi doreste sa atraga si sa pastreze cat mai mult timp salariatii cu potential ar trebui sa raspunda exigentelor acestei noi generatii de angajati, mai ales in conditiile in care ne confruntam cu o lipsa acuta de capital uman pe piata muncii.

Companiile romanesti, care vor sa isi pastreze angajatii de valoare, incep sa se gandeasca din ce in ce mai serios la problema motivarii angajatilor.

Desi inca mai exista angajatori de “moda veche” care cred ca a oferi anumite avantaje angajatilor inseamna o investitie costisitoare pentru bugetul companiei, realitea este cu totul alta: motivarea angajatilor nu implica costuri foarte mari, ci dimpotriva.

Sunteti interesati sa va pastrati angajatii in companie cu costuri minime?

The breakthrough Alchemy for Managers resource provides line managers and team leaders with instant access to the practical information, tools, tips, methods and techniques that enable them to ramp up their performance and create concrete, bottom-line results each and every day.
All for less than the cost of a large Starbuck’s coffee each week! Special discount for Romanian users only through EXPERTO CREDITE. Please contact us.

Trimite Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>