Coaching & SOCIAL STYLE

» Publicat în Noutati

Intr-un studiu recent despre coaching “Sherpa Executive Coaching Survey 2012 ”  se precizeaza ca noua persoane din zece considera valoarea coaching-ului, pentru organizatie si individ, ca fiind mare sau foarte mare . Mai mult de 80% dintre respondenti considera credibilitatea coaching-ului ca fiind mare sau foarte mare.

Pornind initial ca un instrument folosit pe termen scurt pentru rezolvarea unor situatii punctuale, coaching-ul a devenit parte integranta a programelor de dezvoltare a liderilor.

TRACOM Group a realizat un studiu in care a inclus 185 de manageri care aveau ca sarcina curenta desfasurarea unor sesiuni de coaching cu colaboratorii si care au participat la programele de formare in SOCIAL STYLE.

SOCIAL STYLE este unul dintre cele mai cunoscute modele comportamentale la nivel international. Persosanele sunt evaluate in functie de preferintele comportamentale pe care le au si apoi sunt grupate in patru mari categorii de Stiluri Sociale.  Identificand Stilul Social al fiecarei persoane te ajuta sa intelegi si sa anticipezi comportamentul verbal si non-verbal al persoanelor si sa intelegi cum sunt perceputi de ceilalti.

Participantii la studiu au declarat in proportie de 95% ca au aplicat cunostintele lor despre SOCIAL STYLE in desfasurarea sesiunilor de coaching. 98% dintre respondenti au fost de acord ca pentru a avea rezultate foarte bune in coaching este necesar inainte de toate sa stabilesti o buna relatie cu clientul, o relatie de incredere asa cum o defineste si Federatia Internationala de Coaching.

Cunoasterea SOCIAL STYLE i-a ajutat pe 96,9 % dintre participantii la studiu sa fie mai eficace in sesiunile de coaching.

O scurta introducere in SOCIAL STYLE este realizata de catre Alexandru Frumosu – Associate Certified Coach, International Coach Federation, in data de 26 iunie 2012. Mai multe detalii despre eveniment gasiti aici.

 

The breakthrough Alchemy for Managers resource provides line managers and team leaders with instant access to the practical information, tools, tips, methods and techniques that enable them to ramp up their performance and create concrete, bottom-line results each and every day.
All for less than the cost of a large Starbuck’s coffee each week! Special discount for Romanian users only through EXPERTO CREDITE. Please contact us.

Trimite Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>