Knowledge Caffe

» Publicat în Noutati

ARC (http://www.coaching-guild.ro/) va invita marti, 25 mai, ore 19.00-21.00, la un eveniment sustinut de Magda Blidarus, pe tema Relationship Coaching.

Relatiile intime ne obliga sa ne confruntam cu toate problemele esentiale ale existentei umane – istoria familiei, dinamica personalitatii noastre, intrebari legate de cine suntem, cum sa comunicam, cum sa facem fata sentimentelor, cum sa lasam iubirea sa curga prin noi, cum sa ne angajam in relatie, cum sa ne detasam si sa cedam.

De unde am putea sti dinainte cum sa facem o relatie sa functioneze? “Cum sa ne purtam intr-o relatie?” este totuna cu intrebarea “Cum sa traim?”.

Stim foarte putine despre cum sa fim – cum sa fim in corpul acesta, cum sa fim pe acest pamant, cum sa fim barbati sau femei in mod autentic, cum sa fim complet vii.

Cele mai multe seminarii au o abordare de tipul “rezolvare de probleme” si desi ele isi au rostul lor, este nevoie de o noua abordare. Cand ne concentram pe rezolvarea problemelor ne inchipuim ca vom avea o relatie fericita dupa ce vom scapa de toate dificultatile cu care ne confruntam sau daca facem “ce este bine”. O relatie fiind un proces viu, nu un produs finit, vor aparea noi intrebari si noi dificultati. E nevoie sa constientizam aceste aspecte ca facand parte din procesul de dezvoltare ce ne ajuta sa ne mobilizam resursele interioare – cum ar fi rabdarea, generozitatea, bunatatea si curajul – ce ne dau un sens mai vast si mai profund a ceea ce suntem.

Fiindca nu mai putem conta pe relatii ca sursa previzibila de confort si securitate, ele ne aduc la o noua rascruce, in care trebuie sa facem o alegere hotaratoare. Ne putem agata in continuare de fantezii iluzorii si formule vechi sau putem invata sa privim dificultatile din cuplu ca oportunitati de a ne trezi si a ne scoate la lumina calitatile umane cele mai elevate cum ar fi constienta, compasiunea, umorul, intelepciunea si un devotament fata de adevar ce invinge orice frica. Daca alegem aceasta abordare, relatia devine o cale de evolutie si poate largi constiinta de sine.

Detalii: http://www.coach4u.ro

The breakthrough Alchemy for Managers resource provides line managers and team leaders with instant access to the practical information, tools, tips, methods and techniques that enable them to ramp up their performance and create concrete, bottom-line results each and every day.
All for less than the cost of a large Starbuck’s coffee each week! Special discount for Romanian users only through EXPERTO CREDITE. Please contact us.

Trimite Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>