Programul de Dezvoltare Profesionala in Coaching – Supervizare ARC

» Publicat în Noutati

Romanian Coaching Guild – ARC va invita sa participati marti, 19 octombrie, la Programul saude Dezvoltare Profesionala in Coaching/ Supervizare.

Deoarece una dintre directiile strategice ARC este sustinerea si stimularea dezvoltarii profesionale a membrilor sai, am conceput acest program pentru ca voi sa beneficiati de indrumarea unor coachi acreditati international, cu o experienta profesionala relevanta.

Membrii ARC cu cotizatia la zi au 5 participari gratuite, ceilalti platind 150 Ron/ sesiune (3h). Cu ocazia intalnirii veti primi Card-ul de Membru ARC si puteti achita si cotizatia pe semestrul 2 in caz ca e restanta.

Intrunirea din 19 octombrieeste moderata de Horea Murgu, Presedinte ARC, Coach acreditat ICI, affiliate Chartered Institute of Personnel and Development, CIPD (UK). Mai multe detalii despre parcursul sau profesional puteti afla dand click pe link-ul: http://www.coaching-guild.ro/2/horea-murgu.html

Locatia: sediul Mind Master, Bd. Eroii Sanitari nr.11, et.2, ap.3, sector 5; zona Piata Operei, vizavi de statia de metrou Eroilor. Iata adresa cu poze si indicatii de parcurs: http://www.mindmaster.ro/contact-inscrieri/adresa.aspx.
Interval orar: 18.00 – 21.00. Va rugam sa ne confirmati participarea si sa veniti in intervalul orar 17.30-18.00. Va multumim.

PROGRAM DE DEZVOLTARE PROFESIONALAIN COACHING – SUPERVIZARE ARC
Organizat de Asociatia Romana de Coaching – Romanian Coaching Guild – ARC

Coachingul – subiect sensibil si la moda in ultimul timp in Romania – are, ca orice profesie, un set de competente specifice care raspund aspirantilor si practicienilor prin multa practica. Asemenea unui sportiv de performanta, orice aspirant sau profesionist in coaching are nevoie de antrenament specific.

Programul de Dezvoltare Profesionala in Coaching – Supervizare ARC va da posibilitatea de va contura si desavarsi tehnicile de coaching sub supervizarea unui coach roman acreditat international, in diverse scoli de formare.

Grupul de antrenament se intalneste ritmic, conform urmatorului calendar, care va fi completat si anuntat participantilor pe parcurs:

Data - Supervizor
22 iunie 2010 - Magda Blidarus
20 iulie 2010 - Bogdan Serbanescu
21 septembrie 2010 - Mara Manea
19 octombrie 2010 - Horea Murgu
23 noiembrie 2010 - Mihai Popa-Radu

De ce sa participati in “Programul de Dezvoltare Profesionala in Coaching – Supervizare ARC”?

 • Pentru a va intalni cu un mediu de lucru care va respecta, va modeleaza si pe care-l puteti modela, indiferent daca sunteti incepator sau experimentat in coaching;
 • Pentru a va intalni cu coachi provenind din diverse formari, cu care veti exersa coachingul dincolo de concepte teoretice;
 • Pentru a va creste portofoliul de ore de dezvoltare personala, supervizare si/sau mentoring;
 • Pentru a va dezvolta propriul stil in coaching;
 • Pentru a exersa si a primi alte optiuni de lucru in limba romana;
 • Pentru a fi in forma si pregatit oricand pentru situatii in care vi se cere sa faceti coaching intern sau pentru diverse situatii din viata dumneavoastra.

Cum se desfasoara intalnirile?

Programul de Dezvoltare Profesionala in Coaching – Supervizare ARC urmareste imbunatatirea competentelor de coaching prin exersare practica. Abordarea este experientiala, accentul fiind exclusiv pe practica. Participantii sunt rugati sa vina pregatiti cu aspiratii, ambitii sau probleme reale. In timpul celor 3 ore de practica au posibilitatea sa fie atat clienti, cat si coachi, in functie de alegerea lor si, respectiv, a celorlalti participanti. Fiecare secventa de lucru va fi urmata de o sesiune de feed-forward/alte optiuni oferite atat de participanti, cat si de Supervizor. Regulile grupului vor fi prezentate la inceputul sesiunii de fiecare supervizor.
Programul unei intalnirieste urmatorul:

 • 17.30 – 18.00 - Primirea participantilor
 • 18.00 – 19.15 - Supervizare partea I
 • 19.15 – 19.30 - Pauza de cafea
 • 19.30 – 20.45 - Supervizarea partea a II-a
 • 20.45 – 21.00 - Care sunt deciziile pe care le iau pentru a-mi rafina abordarea in coaching?

Pentru inscriere va rugam sa ne scrieti pe adresa cristina@coaching-guild.ro, mentionand data/datele de participare.
Pentru a asigura buna functionare a grupului numarul maxim de participanti este de 14 persoane, iar cererile vor fi onorate in ordinea inscrierilor.

Va asteptam!

Cristina Eremia
Director Executiv ARC
+04 726 602 037

The breakthrough Alchemy for Managers resource provides line managers and team leaders with instant access to the practical information, tools, tips, methods and techniques that enable them to ramp up their performance and create concrete, bottom-line results each and every day.
All for less than the cost of a large Starbuck’s coffee each week! Special discount for Romanian users only through EXPERTO CREDITE. Please contact us.

Trimite Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>